Menza je stravovacie zariadenie UNIZA, ktoré zabezpečuje stravovanie vo svojich siedmich strediskách.
Stravu je možné odoberať použitím študentskej alebo zamestnaneckej karty.
Možnosti stravovania
Čo je to MENZA a aké služby ponúka?
Stravovanie
Príprava a výdaj dotovanej stravy pre zamestnancov a študentov UNIZA.
Catering
Zabezpečenie občerstvenia a stravovania pre rôzne typy akcií.
Prenájom priestorov
Prenájom priestorov pre kultúrne a spoločenské podujatia.
Kontakt
Stravovacie zariadenie Žilinskej univerzity v Žiline
Vysokoškolákov 26, 010 08 Žilina
tel.: +421 41 565 1461
tel.: +421 41 513 1802
tel.: +421 41 565 1462
Zoznam stravovacích zariadení MENZA
Ponúka 6 druhov teplých jedál, bagety a fresh bar. Na Novej menze nie je podmienkou objednať si jedlo vopred. Večere sú podávané bez objednávkovým spôsobom.
Otváracie hodiny
Pondelok – Štvrtok | 7:00 – 18:00 |
Piatok | 7:00 – 13:30 |
Obedy sú dovážané z Novej menzy, ktoré je možné si vopred objednať, ale nie je to podmienkou. Večere sú fast foodové jedlá.
Otváracie hodiny
Pondelok – Štvrtok | 10:30 – 17:00 |
Piatok | 10:30 – 14:30 |
Denný dovoz bagiet a pizze, omelety na chlebe, zeleninových tanierov, neobjednáva sa vopred. Okrem tejto ponuky je možné zakúpiť si zákusky, dezerty, sladkosti a nápoje.
Otváracie hodiny
Pondelok – Štvrtok | 7:00 – 15:00 |
Piatok | 7:00 – 14:30 |
Jedlá vo výdajni je nutné objednať deň vopred. V bufete je možné bez objednávkovým spôsobom odobrať párky, bagety, zeleninové taniere, omeletové chleby, hamburgery a pizze. V bufete si môžete kúpiť aj zákusky a dezerty.
Otváracie hodiny
Otváracie hodiny bufetu | |
Pondelok – Piatok | 7:00 – 14:00 |
Otváracie hodiny výdajne obedov | |
Pondelok – Piatok | 11:30 – 13:30 |
Na fakulte je k dispozícii výdajňa stravy, jedlo je potrebné si objednať deň vopred.
Otváracie hodiny
Pondelok – Piatok | 11:30 – 13:30 |
Treska bar UNIZA Nová výdajňa ponúka teplé jedlá a produkty rybacích výrobkov, pre študentov, zamestnancov UNIZA a širokú verejnosť.
Otváracie hodiny
Pondelok – Piatok | 7:00 – 14:30 |
(obedy od 10:30) |
Menu na AR: denne Menu 9 (pult FCC), podľa jedálneho lístka.
Okrem toho denne syr s hranolkami, kuracie a bravčové rezníky, prírodné kuracie prsia, šaláty, prílohy.
Otváracie hodiny
Pondelok – Štvrtok | 10:30 – 14:30 |
Piatok | 10:30 – 13:30 |
Nárokovosť na stravu
Študenti majú nárok na dve teplé jedlá denne (podľa počtu kalendárnych dní v mesiaci) v kombináciách:
V jednom dni si môžu vybrať až 10 dotovaných jedál do vyčerpania mesačného limitu t.j. počet kalendárnych dní v mesiaci krát dve jedlá.
K tomu si môžu objednať ďalšie jedlá za plnú cenu (max. 99). V mesiacoch júl a august nemajú nárok na dotovanú stravu.
Doktorandi majú nárok na dve teplé jedlá denne (podľa počtu kalendárnych dní v mesiaci) v kombináciách:
V jednom dni si môžu vybrať až 10 dotovaných jedál do vyčerpania mesačného limitu t.j. počet kalendárnych dní v mesiaci krát dve jedlá.
K tomu si môžu objednať ďalšie jedlá za plnú cenu (max. 99).
Zamestnanci majú nárok na jedno teplé jedlo denne podľa počtu pracovných dní v mesiaci. Na dotované jedlo vzniká nárok len pri odpracovanom dni.