Možnosti stravovania

Čo je to MENZA a aké služby ponúka?

Menza je stravovacie zariadenie UNIZA, ktoré zabezpečuje stravovanie vo svojich siedmich strediskách.
Stravu je možné odoberať použitím študentskej alebo zamestnaneckej karty.

1

Stravovanie

Príprava a výdaj dotovanej stravy pre zamestnancov a študentov UNIZA.

2

Catering

Zabezpečenie občerstvenia a stravovania pre rôzne typy akcií.

3

Prenájom priestorov

Prenájom priestorov pre kultúrne a spoločenské podujatia.

Kontakt

Stravovacie zariadenie Žilinskej univerzity v Žiline
Vysokoškolákov 26, 010 08 Žilina

tel.: +421 41 565 1461

tel.: +421 41 513 1802

tel.: +421 41 565 1462

Zoznam stravovacích zariadení MENZA

Ponúka 6 druhov teplých jedál, bagety a fresh bar. Na Novej menze nie je podmienkou objednať si jedlo vopred.  Večere sú podávané bez objednávkovým spôsobom.

Otváracie hodiny

Pondelok – Štvrtok 7:00 – 18:00
Piatok 7:00 – 13:30

Obedy sú dovážané z Novej menzy, ktoré je možné si vopred objednať, ale nie je to podmienkou. Večere sú fast foodové jedlá.

Otváracie hodiny

Pondelok – Štvrtok 10:30 – 17:00
Piatok 10:30 – 14:30

Denný dovoz bagiet a pizze, omelety na chlebe, zeleninových tanierov, neobjednáva sa vopred. Okrem tejto ponuky je  možné zakúpiť si zákusky, dezerty, sladkosti a nápoje.

Otváracie hodiny

Pondelok – Štvrtok 7:00 – 15:00
Piatok 7:00 – 14:30

Jedlá vo výdajni je nutné objednať deň vopred. V bufete je možné bez objednávkovým spôsobom odobrať párky, bagety, zeleninové taniere, omeletové chleby, hamburgery a pizze. V bufete si môžete kúpiť aj zákusky a dezerty.

Otváracie hodiny

Otváracie hodiny bufetu
Pondelok – Piatok 7:00 – 14:00
Otváracie hodiny výdajne obedov
Pondelok – Piatok 11:30 – 13:30

Na fakulte je k dispozícii výdajňa stravy, jedlo je potrebné si objednať deň vopred.

Otváracie hodiny

Pondelok – Piatok 11:30 – 13:30

Treska bar UNIZA Nová výdajňa ponúka teplé jedlá a produkty rybacích výrobkov, pre študentov, zamestnancov UNIZA a širokú verejnosť.

Otváracie hodiny

Pondelok – Piatok 7:00 – 14:30
(obedy od 10:30)

Menu na AR: denne Menu 9 (pult FCC), podľa jedálneho lístka.

Okrem toho denne syr s hranolkami, kuracie a bravčové rezníky, prírodné kuracie prsia, šaláty, prílohy.

Otváracie hodiny

Pondelok – Štvrtok 10:30 – 14:30
Piatok 10:30 – 13:30

Nárokovosť na stravu

Študenti majú nárok na dve teplé jedlá denne (podľa počtu kalendárnych dní v mesiaci) v kombináciách:

dva obedy
dve večere
obed + bageta
večera + bageta
obed + večera

V jednom dni si môžu vybrať až 10 dotovaných jedál do vyčerpania mesačného limitu t.j. počet kalendárnych dní v mesiaci krát dve jedlá.

K tomu si môžu objednať ďalšie jedlá za plnú cenu (max. 99). V mesiacoch júl a august nemajú nárok na dotovanú stravu.

Doktorandi majú nárok na dve teplé jedlá denne (podľa počtu kalendárnych dní v mesiaci) v kombináciách:

dva obedy
dve večere
obed + bageta
večera + bageta
obed + večera

V jednom dni si môžu vybrať až 10 dotovaných jedál do vyčerpania mesačného limitu t.j. počet kalendárnych dní v mesiaci krát dve jedlá.

K tomu si môžu objednať ďalšie jedlá za plnú cenu (max. 99).

Zamestnanci majú nárok na jedno teplé jedlo denne podľa počtu pracovných dní v mesiaci. Na dotované jedlo vzniká nárok len pri odpracovanom dni.